Raúl Sanz Serrano

Sóc Raúl Sanz, historiador i arxiver de Sant Joan Despí. Parlar de Sant Joan Despí és parlar de Jujol, la ciutat amb més obres d'aquest singular geni, algunes tan especials com la Torre de la Creu o Can Negre, d'aquí la meva passió per Jujol.
Aquesta web va començar en 2017, com un espai on compartir aquesta estima per Josep M. Jujol i donar-lo a conèixer.
Benvingut a Jujol.org, espero que t'agradi. Si vols posar-te en contacte amb mi ho pots fer a raul@jujol.org


 

I am Raúl Sanz, historian and archivist of Sant Joan Despí. To talk about Sant Joan Despí is to talk about Jujol, the city with the most works of this singular genius, some as special as the Torre de la Creu or Can Negre, hence my passion for Jujol.

This website started in 2017, as a space to share this love for Josep M. Jujol and make him known.

 

Welcome to Jujol.org, I hope you like it. If you want to contact me you can do so at raul@jujol.org

 


 

Soy Raúl Sanz, historiador y archivero de Sant Joan Despí. Hablar de Sant Joan Despí es hablar de Jujol, la ciudad con más obras de este singular genio, algunas tan especiales como la Torre de la Cruz o Can Negre, de ahí mi pasión por Jujol.

Esta web empezó en 2017, como un espacio donde compartir esta estima por Josep M. Jujol y darlo a conocer.

 

Bienvenido a Jujol.org, espero que te guste. Si quieres ponerte en contacto conmigo puedes hacerlo en raul@jujol.org