Ampliació Ateneu Instructiu

Ampliació escola, 1924. 

Baltasar d'Espanya, 4

Sant Joan Despí. 


 

El poc que sabem de l'ampliació que va fer Jujol a l'Ateneu Instructiu és pel seu fill, que fa referència a la publicació Jujol en Sant Joan Despí. Assenyala que el projecte consistí en la construcció de noves aules. En aquell moment, l'Ateneu estava al Foment, en un edifici annex, al carrer Baltasar d'Espanya.

 

Lo poco que sabemos de la ampliación que hizo Jujol en el Ateneu Instructiu es para su hijo, que hace referencia a la publicación Jujol en Sant Joan Despí. Señala que el proyecto consistió en la construcción de nuevas aulas. En ese momento, el Ateneo estaba en el Foment, en un edificio anexo, en la calle Baltasar de España.

  

The little we know about the expansion that Jujol made at the Ateneu Instructiu is because of his son, who refers to the publication Jujol en Sant Joan Despí. He points out that the project consisted of the construction of new classrooms. At that time, the Athenaeum was in the Foment, in an annex building, on Carrer Baltasar d'Espanya.

 

 

Més informació:  Jujol en Sant Joan Despí