Ampliació casa d'Antoni Llach

Ampliació casa unifamiliar. 1926

Major 18,

Sant Joan Despí


Bona part de les petites reformes que va fer Jujol a Sant Joan Despí va ser gràcies a la seva vinculació amb el constructor Xaus. En aquest projecte, amplià la casa d'Antoni Llach amb un mòdul de planta baixa ben senzill.

L'edifici va ser enderrocat a la dècada de 1980.

 


Buena parte de las pequeñas reformas que hizo Jujol en Sant Joan Despí fue gracias a su vinculación con el constructor Xaus. En este proyecto, amplió la casa de Antoni Llach con un sencillo módulo de planta baja.

El edificio fue derribado en la década de 1980.

that Jujol did in Sant Joan Despí was thanks to his association with the builder Xaus. In this project, he extended Antoni Llach's house with a very simple ground floor module.

The building was demolished in the 1980s.