Casa Montserrat Batllori

Edifici unifamiliar. 1935.

Montjuïc 11. Enderrocada

Sant Joan Despí. 


 

Totes les cases del carrer d'en Ribas disposaven d'una parcel·la al davant, per guardar els carros i el safareig. Montserrat Batllori decidí fer una casa davant de la casa familiar de Can Batllori, fent cantonada amb el Carrer Montjuïc.

El projecte era tot un repte per la forma del solar, allargada i triangular. Tot i això, Jujol va fer una casa de planta baixa, amb un jardí a la part de davant i un pati al darrere, tres dormitoris i un gran finestral al menjador.

L'edifici va ser enderrocat cap a 1970.

 

 

Todas las casas de la calle de Ribas disponían de una parcela en frente, para guardar los carros y el lavadero. Montserrat Batllori decidió hacer una casa frente a la casa familiar de Can Batllori, haciendo esquina con la Calle Montjuïc.

El proyecto era todo un reto por la forma del solar, alargada y triangular. Sin embargo, Jujol hizo una casa de planta baja, con un jardín en la parte delantera y un patio trasero, tres dormitorios y un gran ventanal en el comedor.

El edificio fue derribado hacia 1970.

 

All the houses on Carrer d'en Ribas had a plot in front, to store the carts and the laundry. Montserrat Batllori decided to build a house in front of Can Batllori's family home, on the corner with Carrer Montjuïc.

The project was quite a challenge due to the elongated and triangular shape of the lot. However, Jujol made a house on the ground floor, with a garden in the front and a patio in the back, three bedrooms and a large window in the dining room.

The building was demolished around 1970.