Esgrafiats Cal Rebató

Esgrafiats. 1925

C. Les Torres 2

Sant Joan Despí


L'esgrafiat és una tècnica decorativa dels edificis molt arrelada a Sant Joan Despí. Josep M. Jujol te nombrosos exemples en els seus edificis. 

Josep Rovira en 1925 construeix un cobert i reforma la façana de dona al pati. Al pati encara es conserven uns esgrafiats que tant Montserrat Duran com el mateix fill de Jujol atribueixen a Josep M. Jujol, amb unes composicions vegetals, uns gossos i les inicials JR Any -1925. 

 

 

El esgrafiado es una técnica decorativa de los edificios muy arraigada en Sant Joan Despí. Josep M. Jujol tiene numerosos ejemplos en sus edificios.

Josep Rovira en 1925 construye un cobertizo y reforma la fachada de mujer en el patio. En el patio todavía se conservan unos esgrafiados que tanto Montserrat Duran como el propio hijo de Jujol atribuyen a Josep M. Jujol, con unas composiciones vegetales, unos perros y las iniciales JR Any -1925.

 

 

Sgraffito is a decorative technique for buildings deeply rooted in Sant Joan Despí. Josep M. Jujol has numerous examples in his buildings.

Josep Rovira in 1925 built a shed and renovated the front of the courtyard. In the courtyard there are still some sgraffitos that both Montserrat Duran and Jujol's son attribute to Josep M. Jujol, with plant compositions, dogs and the initials JR Year -1925.

 

Més informació:  Josep Ma. Jujol a Sant Joan Despí