Casa Ramón Turmo

Edifici unifamiliar, 1925. 

Ferrocarril 12

Sant Joan Despí. 


Potser és la casa més petita que Jujol dissenyà a Sant Joan Despí, de planta baixa i amb dos dormitoris: 38 m2 en total. Per guanyar una mica d'espai, fa un pati de llum ben singular, ja que no baixa fins a terra, permet que l'habitació es prolongui sota d'ell, tot assegurant llum i ventilació.

L'edifici encara es conserva, tot i que s'està degradant ràpidament.

 

Quizá sea la casa más pequeña que Jujol diseñó en Sant Joan Despí, de planta baja y con dos dormitorios: 38 m2 en total. Para ganar algo de espacio, hace un patio de luz muy singular, ya que no baja hasta el suelo, permite que la habitación se prolongue debajo de él, asegurando luz y ventilación.

El edificio todavía se conserva, aunque se está degradando rápidamente.

  

It is perhaps the smallest house that Jujol designed in Sant Joan Despí, with a ground floor and two bedrooms: 38 m2 in total. To gain some space, it makes a very unique patio of light, since it does not go down to the floor, it allows the room to extend below it, while ensuring light and ventilation.

The building still stands, although it is rapidly deteriorating.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0